Vi bliver klar til på lørdag!
08-05-2014 22:00

Vi bliver klar til på lørdag!

Var det glade budskab, som THYHOLM.DK modtog torsdag morgen fra  Carsten Jørgensen, primos motor for Hvidbjerg Bevægelsesanlæg. Udstyret med kamera tog THYHOLM.DK på besøg på Hvidbjerg Stadion for at se  det nye anlæg.

Carsten fortsætter - UNO´s folk har knoklet i den sidste uge og især de to spanioler har ”givet den en ekstra skalle.” Skulle der komme et par dråber regn lørdag, har vi fået opsat et kæmpe telt, og der vil rundt på pladsen være placeret en masse pavilloner og klubhuset vil naturligvis være åbent, så man kan gå i tørvejr.

Der er lagt op til den helt store fest med gratis kaffe og kage til 700 personer og juice til de første 200, der vil være Slikposer til de børn der gennemfører skattejagten og samtidig vil der være pandekager i rigelige mængder fra Thyholms største pandekagemaskine Alt hvad man ser og prøver på stadion er også gratis.

Præmier udloddes:
Lørdag formiddag uddeler en del forretninger i Hvidbjerg by lodsedler til deres kunder. Medbring dine lodsedler på stadion for at se, om du har vundet. Man skal være til stede på stadion for at kunne vinde. Lodtrækningen foregår kl. 15.00.

Oplev:
Danmark bedste boldjonglør Michael Toft og Parkouropvisning med Bøvling Idrætsefterskole. Udvalgte thyholmer-hold spiller fodbold mod Thisted FC.

Prøv selv.
Petanque, kroket, skattejagt, sofaløb, crossfitbanen, fitstationen, løbekoordination, håndbold fitness, få målt din skudstyrke, parkour, pannafodbold og crossgym.

Man kan vist godt sige, at der er lagt op til en super eftermiddag sammen med familien.

P-plads:
Man opfordrer gæsterne til at benytte Midtpunktets P-plads. Pga. indvielsen vil Enghavevej ved Midtpunktet være spærret fra kl. 12 – 17.

Følgende foreninger står bag festen:
Thyholm IF, KFUM & K, Thyholm gymnastikforening, Thyholm Løbeklub, Sundhedcenter Thyholm, Foreningen Mandag, Thyholm Handelsstandsforening, Thyholm kroketklub, Thyholm –foreningen for udvikling og sammenhold, Thyholm fysioterapi, Midtpunktet Thyholm, Thyholm Skole og Thyholm ungeråd