En succes med det 1. TRAIL-LØB/MTB i Struer Kommunen
18-12-2013 23:00
En succes med det 1. TRAIL-LØB/MTB
i Struer Kommunen


Det er en glad formand fra Thyholm løbe/cykelklub, der kan se tilbage på en helt fantastisk søndag, hvor det lykkedes at få ca. 50 personer ud at løbe/MTB på trods af, at der kun er godt en uge til jul… og folk kom fra nær og fjern - Bedsted, Mors, Gudum, Holstebro, Struer, Bremdal og Thyholm.

Kl. 8 søndag morgen, hvor de sidste forberedelser startede, så det ikke for lyst ud med vejret. Regnen væltede ned, og der var kun sorte, mørke skyer i sigte. Det er selvfølgelig det, der er med til at gøre TRAIL-løb til et lidt specielt et af slagsen – man ved aldrig, hvad man møder af udfordringer.
Ulrich Helledie var blevet kontaktet om lørdagen for lige at låne et par af hans Pavilloner, så folk kunne stå lidt i tørvejr. Vi var meget spændte på at se, hvor mange personer der ville dukke op til dette ”gratis hygge løb”, som vi havde slået op via Facebook og Dagbladet, tæt på jul også ”lidt” tidlig en søndag morgen.
Bilerne begyndte at rulle ind fra halv ti af, så det var en rigtig god fornemmelse at stå med, og da tiden nærmede sig 10 forsvandt regnen og de meget mørke skyer. Da de første, MTBerne, blev sent af sted var der høj flot sol og 8 c, så det var jo helt perfekt.
Der var 2 tempo grupper på hver løbe distance, så de fleste kunne få tid til at løbe og hyggesnakke lidt undervejs. Det er fedt at møde så mange andre løbere og høre om deres ”liv” i klubberne rundt omkring. Den meget varierede rute tiltalte de fleste, ja selv flere thyholmere var på udebane, da de aldrig havde været på disse kanter før.
Efter løbet, hvor de fleste var kommet næsten tørskoet igennem, var der ”stort kagebord” + kaffe m.m. Lige en speciel tak til vores fantastiske forløbere i Thyholm Løbeklub som havde bagt kage og medbragt spandevis af kaffe.
Tak til alle der tog sig tid til at nyde naturen på Thyholm, og det kan allerede nu nævnes at vi gentager succesen søndag d. 5/1 kl. 10.

Med de bedste hilsner
Steen Mogensen
Formand Thyholm løbeklub
Sponsoransvarlig TIF Fodbold
+ 45 2225 0053
Mogensen-borregaard@post.tele.dk
www.thyholmloebeklub.dk