Thyholm Løbeklub og Thyholm Cykelklub er smeltet sammen.
20-11-2013 23:00
De nye cykeldragter


Thyholm Løbeklub og Thyholm Cykelklub er smeltet sammen

Og vil fremover benytter samme hjemmeside og bestyrelse. Så nu starter Thyholm Cykleklub for alvorlig op og kan melde om stigende medlemstal og der er kommet styr på klubdragten 2014-2015.

Disse bliver præsenteret for klubbens medlemmer den. 26. nov. kl. 18-20,30 i Midtpunktet. Her vil det blive muligt at se, prøve og bestille det til foråret 2014.

Det er Henrik Dahl der kommer og hjælper os med at finde de rigtige størrelser på tøjet efter hans vejledninger. Han vil vise og gennemgår den kollektion som Cykelklubben har valgt og samtidig fremvise de muligheder der er for ekstra udstyr.

Henrik er selv tidligere professionel cykelrytter, og han har igennem 6 år arbejdet og boet i Italien. Han kende branchen indefra og ved virkelig hvad han snakket om. Henrik er i dag bosat i Silkeborg og arbejder for firmaet Marcello Bergamo.

Firmaet Marcello Bergamo sælge udelukkende til firmaer og klubber der ønsker god kvalitet på deres tøj. Thyholm Cykelklub har udvalgt et sæt af god kvalitet bestående af handsker – trøje og cykelbukser. Dertil kan medlemmerne selv vælge yderlig fra kollektionen, som Marcello Bergamo tilbyder.

Tøjet bliver efterfølgende bestilt ved trykkeriet og systuen i Italien hvor det hele bliver fremstillet. Så det man får her er ikke masseproduktion, men et produkt der er lavet til ”brugeren”.

Landevejs cyklisterne holder vinterpause og bruger vintersæsonen på 2 gange spinding pr. uge frem til marts/april måned (dette er dog afhængig af vejr og vind)
Vi kigger allerede nu på træning og løb til sæsonen 2014

Mountainbike cykler hele året, men dog kun i weekenderne, hvor der bliver kørt i lokalområdet samt arrangerede ture til Klosterheden – Dover Skov og andre interessante steder som Holstebro.
Vi arbejder lige nu på de første løb som vi vil deltage i hen over vinteren.
Vi arrangere ture og sender SMS kæden rundt samt informerer løbende på facebook