To klasser vandt hver 1000 kr. i skolestartskonkurrence
23-10-2013 23:00

Thyholm Skoles 0. klasser vandt
1000 kr.
i skolestartskonkurrence

Eleverne i Thyholm Skoles 0. klasser og Gimsings Skoles 0. klasse har været både dygtige og heldige. De har nemlig vundet årets skolestartskonkurrence i Struer Kommune ved at svare rigtigt på spørgsmål om sikkerhed i trafikken. Nu bliver de belønnet med 1000 kr. fra kommunen.

Når eleverne begynder i skole for første gang, skal de også til at lære at begå sig i trafikken. Derfor har Struer kommune sammen med Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden givet alle landets 67.000 nye skolebørn et opgavehæfte om sikker adfærd i trafikken. Hæftet skal børnene udfylde sammen med deres forældre, og bagefter trækkes der lod om præmier til de rigtige besvarelser.

0. klasserne på Thyholm skole og Gimsing skole har svaret rigtigt på en lang række spørgsmål om, hvordan man kommer sikkert gennem trafikken til og fra skole, hvor man skal gå over vejen og hvad man skal holde øje med etc.

”Det er en glæde at belønne nogle af de mange, rigtige besvarelser”, siger Helle V. Lyng, formand for Struer Kommunes Teknik- & Miljøudvalg, som overrakte præmien til de glade elever.