Nytænkning, Triathlon på Thyholm
10-09-2013 18:00
Nytænkning, Triathlon på Thyholm

Thyholm løbe/cykelklub afviklede sin første udgave af et ”mini” triatlon for sine medlemmer. Den rigtige Ironman består jo af 3,9 km. svømning 180 km. cykling og et maraton løb til slut på 42,2 km. Det var nok lige at skyde over målet for vores sociale medlemmer, så derfor denne ”mini” triathlon, 600 m svømning, 22 km cykling og 4 km løb/gang.

Der var tilmeldt 20 personer til start søndag morgen kl. 9 hvor der var fælles opvarmning i Hurup svømmehal. Vi havde lejet den for 1½ time som sku være rigeligt med tid. Startskuddet lød kl. 9.30 og der var folk i både det store og lille bassin. ”Vores” triathlon var for ALLE vores voksne medlemmer, så derfor udelukkede vi ingen bare fordi de ikke kunne svømme. Så de der ikke kunne klare de 600 m. svømning fik lov til at være i vandet en ½ time inden de måtte klæde om. De første var oppe af vandet på ca. et kvarter og fik klædt om til cykel tøjet.
Der var alle mulige former for cykler, lige fra de mest moderne racer til MTB til helt almindelige citybikes, igen var det ikke et must at man havde en ny flot racercykel for at deltage. Vinden var rigtig hård og regnen drillede lidt undervejs, men alle nåede sikket frem til Hvidbjerg skole hvor der stod folk til at tage imod os og cyklerne samt vand og skifte sko til de personer der havde brug for det.
Afslutningen var en lille løbetur på 4 km rundt uden for Hvidbjerg by og retur til skolen igen. Her var der selvfølgeligt også taget højde for vores medlemmer som ikke løber så meget, det var helt ok at gå turen, men alle løb eller joggede rundt. Lidt brugte var alle deltagere da de nåede i mål efter de 3 discipliner.
Der var kæmpe burgerboller + kringle + øl/vand til alle efterfølgende så depoterne kunne fyldes hurtigt op igen. Alle var enige om at det var et fantastisk tiltag som klubben her havde lavet, så måske det vil blive en tilbagevendende begivenhed for klubben.
En STOR tak skal der lyde til 2 af vores fantastiske forløbere, Pia og Karsten der havde arrangeret dette løb. Der ligger allerede billeder fra løbet inde på vores hjemmeside www.thyholmloebeklub.dk


Regnen kunne ikke stoppe samarbejdet.

Broløbet i Oddesund var første startskud på et samarbejde mellem AK-Kilen og Bremdal løbeklub samt Thyholm Løbeklub. Vi har efter løbet arbejdet på at udveksle erfaringer blandt klubbernes bestyrelser og nu var tiden kommet til at bringe løberne tættere sammen.
Håbet er at udvikle løberne, danne tættere bånd samt styrke det gode samarbejde der er startet op.
Vi har planlagt 3 fælles træninger i efteråret og Thyholm løbeklub var første sted.
Fremmødet af løbere var ganske flot i den silende regn.
Efter fælles opvarmning og informations deling bedrog løberne sig ud på ruterne på Thyholm.
Der blev snakket, hygget og løbet på de udvalgte ruter som gik fra 5 km power walk til 11 km løb.
Efter træningen var Thyholm løbeklub vært med kaffe og kage der blev serveret i Midtpunktet

Vi ser allerede frem til næste fælles træning hos AK-Kilen om en måned ( Lørdag d. 26/10 )


Med de bedste hilsner
Steen Mogensen
Formand Thyholm løbeklub
Sponsoransvarlig TIF Fodbold
+ 45 2225 0053
Mogensen-borregaard@post.tele.dk
www.thyholmloebeklub.dk