Nedtælling til årets sportsfest er startet
23-07-2013 23:00
Sportsfesten starter starter onsdag 31. juli med 2. udgave af THYHOLMER LØBET kl. 18.30, se mere på www.thyholmloebeklub.dk eller http://www.dgi.dk/arrangementer/Thyholmer_L%C3%B8bet_[e164523].aspx

Der er 3 ruter, 3,4 km. som egner sig til at gå hvis man har lyst, 6,2 og 10 km. er rigtige gode løbeture. Der vil være en Sandwich til alle efter løbet. HUSK at online tilmelding lukker ned d. 29/7, men der kan selvfølgelig også tilmeldes på selve dagen fra kl. 17.00, så kom i GOD tid. Se vedhæftet plakat.

Torsdag-lørdag tager TIF fodbold så over, tjek vedhæftet program. Det hele starter med en masse fodbold torsdag aften.

Fredag aften står den først i FIRMADYSTENS TEGN, en stor tradition hvor der kæmpes om den eftertragtede pokal, det er HELT GRATIS at stille op, tjek vedhæftet fil og tilmeld jeres Firmahold, små firma kan slå sig sammen el gøre brug af koner/kærster. HUSK Tilmelding d. 26/7. Der vil være Underholdning ved X-Factor deltager Æ´ Holm og senere Diskotek.

Lørdag skydes den 21. udgave af ÅRGANGSFODBOLD så af. ALLE kan deltage også selvom man ikke sku være blevet kontaktet af sin årgang, så møder man bare op kl. ca. 12 på stadion til en festlig dag/nat med mere end 200 glade (gamle) Thyholmere. Der vil være fest i teltet om aften for ALLE og uden tilmelding, man møder bare op. Endnu engang er det lykkes at overtale Inge & Benny til at stå for maden, så det bliver med garanti godt og festlig.

Så ses vi til 4 fantastiske dage hvor der også vil være rigtig meget at se til for børnene.

ALT overskud går til TIF ungdom og vores NYE MULTIBANE som skal laves næste år.

Med de bedste hilsner
Steen Mogensen
Formand Thyholm løbeklub
Sponsoransvarlig TIF Fodbold
+ 45 2225 0053
Mogensen-borregaard@post.tele.dk
www.thyholmloebeklub.dk