Solen skinnede på Thyholm og snart skinner den også på hospitalsklovnene.
11-06-2013 21:00
Solen skinnede på Thyholm og snart skinner den også på hospitalsklovnene

Lørdag den 8. juni var der landet over ”klovneløb” til fordel for Hospitalsklovnene og her var Hvidbjerg på Thyholm med for 2. år i træk.

Det hele startede op sidste år, hvor 8 byer deltog, men i år var det så lykkes arrangørerne på landsplan at få hele 19 byer med på ideen. Små 200 personer deltog i Hvidbjerg, hvilket må betegnes som en kæmpe succes og der var gjort ekstra meget ud af dagen hvor hele byen festede med.

Forskellige sponsorer havde sørget for ikke færre end 300 stk. røde klovnenæser som alle løberne havde mulighed for at have på til løbet. Der var kæmpe bagagerumsmarked bag den gamle brugs hvor der også blev solgt en hel del næser til fordel for klovnene. Der var fri vand, frugt, kaffe og kage som lokale virksomheder havde sponseret i dagens anledning. Rigtig mange løbere tog mod tilbuddet om at blive malet inden start, så det så rigtig festlig ud. Folk kom fra mange forskellige byer, både fra syd og nord.

Beløbet til Hospitalsklovnene er ikke gjort endelig op, men det er nok tæt på kr. 15.000 mod ca. kr. 11.000 sidste år her i byen, så vi på Thyholm er lidt spændte på hvad det betyder på landsplan. Sidste år var vi jo den 2. største by på landsplan.. Handelsstandsforeningen havde sponseret gavekort til de bedste udklædte. Tak til Hele byen for indsatsen. Vi kan, når vi vil.

Formand Thyholm Løbeklub
Steen Mogensen