Hvad vil vi ? – Vil du være med ?
23-05-2013 09:00
Hvad vil vi ? – Vil du være med ? 
LAG Struer arbejder for at styrke udviklingen i landdistrikterne i Struer Kommune. I samarbejde med borgerne, forenings– og erhvervsaktørerne i landdistrikterne samt Struer Kommune vil vi gerne styrke udviklingen yderligere rundt i kommunen.

Mandag den 10. juni 2013 kl. 17.00 – 20.00 vil LAG Struer derfor gerne invitere alle interesserede borgere til at deltage i kick-off mødet på Struer Golfcafé, Thagårdvej 16, Humlum, 7600 Struer så vi sammen kan styrke udviklingen i Struer Kommune.

Mødet er opstarten til at interesserede områder i kommunen kan få styrket udviklingen i deres område yderligere – til glæde for såvel de lokale borgere, turister som kommunen. Det kan være styrkelse af turismen i landdistrikterne, styrkelsen af samarbejdet blandt flere landsbyer, forskønnelse af landsbyer samt styrkelsen af erhvervslivet i landsbyerne m.m.

Af hensyn til planlægningen, er det vigtigt at tilmelde sig på mjt@lag-struer.infoland.dk. senest den 4. juni 2013. Yderligere spørgsmål kan fås ved henvendelse til Merethe Juul Thysen på 20285668.