LAG midler til Thyholm IF
21-05-2013 16:00

LAG-midler til Thyholm IF

På bestyrelsesmødet i maj, har LAG Struer indstillet flere spændende projekter med fokus på udeaktiviteter til at modtage tilskud fra Landdistriktsprogrammet

Bevægelsesanlægget Hvidbjerg Stadion
Til ovennævnte projekt, har LAG Struer indstillet Thyholm Idrætsforening til at modtage 500.000 kr. til etablering af en streetbane, en udendørs fitness station, parkouanlæg, forhindringsbaner, udendørs crossfit og petanque.

Faciliteterne vil gøre det enndu mere attraktivt for de allerede igangsatte aktiviteter i området således at såvel lokale borgere som turister i fællesskab for lyst til at udfordre sig i nye utraditionelle fysisk rammer. Nye rammer, som bliver et samlingssted for børn, unge og voksne fra nær og fjern.

”Egentlig modtog LAG Struer en ansøgning om etablering af en Streetbane”, siger formand Hanne Christensen – ”men bestyrelsen var enig om at den ville indstille projektet til at modtage de 500.000 kr. under forudsætning at de øvrige faciliteter også bliver etableret ifm. gennemførelse af projektet. Og hele bestyrelsen glæder sig til at se de færdige faciliteter”.

Ekstra midler til projekter Asp, Bremdal og Hvidbjerg
Projekterne ”Sundhed og livsglæde for alle” i Asp, ”Den Blå Lagune” i Bremdal og ”Midtpunktet Thyholm, et fritidskulturelt hus med nyt hjerte og private partnerskaber” i Hvidbjerg, som LAG Struer tidligere har indstillet til hver at modtage 300.000 kr., blev tildelt yderligere 125.000 kr. ved bestyrelsesmødet i maj måned, således at de hver er indstillet til at modtage 425.000 kr. i tilskud til hver deres projekter.

”Bestyrelsen er enig om at alle tre projekter har stor betydning for såvel lokalsamfundene som for udviklingen af Struer Kommune, hvorfor den har indstillet dem alle til hver at modtage ekstra midler til deres projekter”, siger formand Hanne Christensen – ”de faciliteter, som bliver etableret ifm. projekterne, har ligeledes stor betydning for de besøgende i områderne – bestyrelsen ser frem til at de tre projekter bliver gennemført”.