Klovneløb i Hvidbjerg
20-05-2013 17:00
Fra Klovneløbet sidse år, hvor der blev isamlet kr. 10.000
Thyholm Løbeklub arrangerer igen i år et ”klovne løb” i forbindelse med den landsindsamling, der bliver afholdt for at forbedre forholdene på børneafdelingerne på landes hospitaler.

Det er ikke et løb med ”mål” på tider og kilometer, men målet er en donation i forbindelse med hyggeligt samvær/ lidt motion samt et mindre beløb til løbsdeltagelse.

Løbet foregår i Hvidbjerg by med start ved Hvidbjerg Bageri. Ruten går gennem midtpunktet, ned ad Enghavevej og om forbi Spar/Døgneren og tilbage til mål potalen ved bageren.

Løbet varer en time fra kl. 12-13

Løbeklubben og Handelsstanden i Hvidbjerg laver forskellige arrangementer i løbet af dagen, der vil i hele byen være ”Klovne tilbud” - Klovnekager fra bageren - Restaurant COCO vil i dagens anledning sælge pizza slides - Der vil være Ponyridning samt mulighed for at købe pølser. Bagagerumsmarked fra 10-14, hvor man kan tømme loftet og garagen og gøre en god handel.

Der vil være præmier til de bedst udklædte der deltager i løbet

Sundhedscenter og alle de lokale butikker og virksomheder støtter op om dette projekt ved at donerer klovnenæser til de første 300 løbere der ønsker næser, ellers kan næserne købes på pladsen til 20 kr. hvor
pengene går ubeskåret til Hospitalsklovnene.

Dette med at støtte en god sag vil vi alle gerne og Thyholm løbeklub har fået sponsorgaver helt fra Holstebro - Struer - Hurup.

Løbeklubben ligger masser af energi i dette projekt og tjener ingen penge på dette event, hvor alle pengene går til Hospitalsklovnene. Man støtter en god sag og var sidste år næste størst i indsamlet beløb på
Landsplan – kr. 10.000. Målet er i år at blive størst.