Kromandens livretter
5. februar på Tambohus Kro og Badehotel
Efter opfordring fra skønne lokale beboere i Tambohuse har vi valgt at lave en række fællesmiddag på udvalgte dage i 2025.
Som udgangspunkt bliver det den første onsdag i hver måned (med enkelte undtagelser)
Tanken er, at vi laver klassiske kroretter og serverer dem ved langborde, hvor man kommer til at sidde sammen med andre.
På den måde mødes folk på kryds og tværs og samtalen kan gå i mange retninger.
Datoer og menuer (med forbehold for ændringer)
5. februar
Skipper labskovs med hjemmebagt rugbrød & hjemmesyltede rødbeder
5. marts
Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, hvide kartofler, persillesauce & råkost med gulerødder & appelsin
2. april
Kogt hamburgryg med dampede grøntsager, aspargessauce & hvide kartofler
7. maj
Kylling danoise med skysauce, mormorsalat, syltede agurker & rabarber.
Pris pr. pers. 175 kr.