Barbera Moleko koncert
09-03-2024 18:00

Barbera Moleko koncert

Lørdag 9. marts kl. 18.00 på Høtoftet

Vi er så heldige at have lavet den skønneste aftale med pigen med den helt særlig lyd – Barbera Moleko. Hun har været på ønskesedlen længe og nu har vi simpelthen fået muligheden for at komme helt tæt på i en nedbarberet og helt intim oplevelse. Med fokus på sårbarhed og nuancer, vil denne aften på Høloftet blive noget helt særligt. Sangene og Barbara er denne aften i centrum. 

Kernen af sangskrivningen hos Barbaras er hendes personlige erfaringer og relaterbare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Barbara formår at skrive musik med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed, som dog alligevel rammer noget dybere. 

Barbara udtaler om turnéen, som altså også tæller Høloftet: ”Musik har altid været en selvfølge for mig. Jeg har aldrig haft en ambition om at jeg ville være musiker, det var bare som om det var skrevet i sten. Det lå lige så meget i min natur som det gør at trække vejret. Derfor afspejler mine sange også mit liv og mig som person. Jeg skriver dagbog med melodier og nu vil jeg rigtig gerne læse min dagbog højt for jer. Jeg vil fortælle jer om alt lige fra dengang i folkeskolen, hvor jeg blev bedt om at synge foran en masse mennesker, til min første Vega koncert, hvor jeg var sikker på at folk var blevet betalt for at dukke op, til den dag jeg står som backup sangerforan tusinde mennesker på Roskilde Festival.  Hele vejen frem til den dag i dag, hvor jeg har fundet mere ind til min lyd, min kerne og mig selv.”

’Tæt På’ vil byde på en anderledes oplevelse for både den erfarne og den nye fan, hvor Barbara vil dykke dybere ned i sit repertoire og præsentere sine største hits i akustiske versioner. Turnéen kommer i kølvandet af Black Voices, Vild Med Dans og den nye single ”Date Min Dyne”, som blev sendt afsted d. 6. oktober 2023.

Vi indleder som altid aftenen med at spise sammen, Og denne aften er der delemad med følgende overskrifter:

  • Fiskeforret
  • Salat med kød
  • Tapas
  • Oste
  • Kage

En uge før koncerten sender vi besked til alle gæster om praktik, seatning og en detaljeret menu.

KØB BILLET

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
09-03-2024 18:00
Arrangement Slutter:
09-03-2024 22:00