Livestrings på Høloftet
23-09-2023 18:00

Livestrings og 2 retters menu

Lørdag d. 23. sep. kl. 18.00

 

Du har med garanti hørt dem. Men måske har du ikke helt noteret dig, hvem de var. Måske har du. For de har sneget sig ind i så mange forskellige genrer og til så mange store shows og events.

Navnet er LiveStrings.

Livestrings er skabt af Live Johansson og består som oftest af 4 strygere – altså en kvartet. De har stor erfaring med ikke-klassiske genrer som pop, rock, soul, rap, hiphop, jazz og R&B. Og når du har mødt dem, kan det på TV ha’ været til Toppen af Poppen, Dronningens regentjubilæum, X-factor eller måske live til en koncert med Jada, Thomas Helmig, mindekoncert for Bent Fabricius Bjerre eller et andet stort navn.

Høloftet mødte Live Johansson i sommeren 2021, da hun var med Michael Falch til Picnic På Plænen. Allerede dengang var aftalen, at vi engang skulle ha’ besøg af hende og de andre strygere. Og nu sker det endelig.
Lørdag d. 23. september spiller Live og kvartetten på Høloftet og med sig har de pianisten Nicolai Kornerup. Det bliver med garanti en koncert, som spænder vidt. Vi skal omkring det klassiske, vi skal omkring det moderne og endelig skal vi også nyde musikken af netop Bent Fabricius Bjerre, som Live Johansson har arbejdet meget tæt sammen med i de sidste år af hans liv.

Vi ved, at det bliver en særlig aften, og vi har også – sammen med vores madleverandør, dygtige Jette Aas, forberedt en to-retters menu.

Hovedret: Sensommergryde med kylling, svampe, spinat og bacon. Hertil flütes

Dessert: Rabarber Trifli

KØB BILLET

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
23-09-2023 18:00
Arrangement Slutter:
23-09-2023 21:30