Ungfest
24-03-2023 20:00
Fredag 24. marts kl. 20.00 på Hotel Tømmergården
 

 

Da mange af de unge i målgruppen skal til et privat fest den 10/3. Har vi valgt at flytte datoen. Hjælp med at dele opslaget, så vi kan få spredt budskabet.
 
Vi er nu glade for, at vi første gang kan åbne muligheden for UNG FEST på Thyholm. Dette giver muligheden for, at de unge kan komme og feste/hygge i trygge rammer. Der vil være høj musik, hvor en DJ spiller op til fest og dans.
 
Denne aften er for alle i 9. klasse og til og med 18 år.
Ved behov skal der kunne forevises dokumentation for at du er 9. klasses elev, eller ældre. Dette kan f.eks. være fra Aula.
Man må have op til 5 genstande/sodavand med, men man må også have mindre med. Det man medbringer er typisk øl eller såkaldte Ready To Drin som feks. Mokaï, Smirnoff Ice eller
Bacardi Breezers.
 
Dette er samtidig et forældreansvar for den enkelte unge, så der er et passende antal genstande/sodavand med.
Der vil i løbet af aftenen være mulighed for at købe chips, sodavand og toast, hvis sulten skulle trænge sig på.
 
Ønsker man i løbet af aftenen, at få frisk luft, foregår dette i et afspærret område udenfor. Hvis man forlader festen og området før vi lukker, vil det ikke være muligt at komme ind igen. Vi vil notere jeres navn og tidspunkt, hvis I forlader festen før tid, ellers vil vi være behjælpelige med at kontakte jeres forældre.
 
Dørene er åbne fra 20-21, og derefter er det ikke længere muligt at komme ind. Vi slutter kl. 01.00. Hvis der er unge som skal med offentlig transport, er vi behjælpelige med at følge jer derom,
så I er godt på vej hjem.
 
Tilmelding foregår via en Mobilpay BOX, hvor man betaler, samt oplyser telefonnummer og navn på 1 forældre.
Mobilpay BOXEN hedder 9701VY (UNG FEST THYHOLM). Det koster kun 75 kr. at deltage. (HUSK navn og nummer på forældre)

Tag vennerne under armen, og skynd dig at bestille en billet. Så vi igen kan løfte taget på Tømmergården. (Frederiksgade 10, 7790 Thyholm)

 

 

 
Aktivitetssted:
Hotel Tømmergården
Arrangement starter:
24-03-2023 20:00
Arrangement Slutter:
25-03-2023 01:00