PICNIC PÅ PLÆNEN MED MOONJAM
02-06-2023 18:00

PICNIC PÅ PLÆNEN MED MOONJAM

Fredag, 2. Juni, 2023 - 18.00

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kan man i den grad beskrive fænomenet MOONJAM, som nu omsider kommer og laver den havefest, som vi har drømt om og så tit har snakket om.

Og der er noget at glæde sig til. Høloftet har vel aldrig været mere feststemt, end de gange, hvor MOONJAM har kigget forbi. ’Bedste koncert, jeg har oplevet’ og ’Vi er nærmest blevet unge igen’ var nogle af gæsternes udsagn efter en medrivende koncert…

Det har været svært at sidde stille, og måske derfor har vi tit tænkt… Åhh en sommeraften i haven med dem kunne vare være så skønt!!

Nu gør vi det og fredag d. 2. juni vil lyden af MOONJAM fylde plænen

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister.

Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året. Sammen med saxofonist Bobby Ricketts har de banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Det bliver et glædeligt genhør med alle sangene på Plænen d. 2. juni

MADEN

Uffe fra HosUffe tænder op for den store grill, med BBQ stegt spareribs, basilikumsstegt kylling, bage kartofler, grillet urter, coleslaw, kryddersmør og brød.

Der kan naturligvis også bestilles vegetarburger

KØB BILLET HER

TRANSPORTEN

Igen i år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transport til og fra Høloftets Plæne.

Vælg koncertbilletten inkl. BUS – merpris kun kr. 125,-

 

Ruten ser således ud:

Afgang

Holstebro Banegård 17.00,

Struer Banegård 17.20,

Bremdal, Fjordvejen 17.30

Spar, Humlum 17.40

Ankomst Høloftet kl. 17.55

Bussen kører retur fra Høloftet kl. ca. 22.00

Ved salg under 15 buspladser, kontakter vi jer og refunderer pengene for busbilletten

Aktivitetssted:
Høloftet
Arrangement starter:
02-06-2023 18:00
Arrangement Slutter:
02-06-2023 22:00