Allan Olsen er tilbage på Picnic På Plænen
20-08-2022 18:00

 

Allan Olsen er tilbage på Picnic
På Plænen 20. august 2022

Det kan godt ske, at verden er af lave. Meget er forandret, og endnu flere ting bli’r aldrig som før. Men noget består, og noget kan der ikke ændres ved. Fx det faktum, at den gode Allan Olsen mindst én gang om året kigger forbi Thyholm. Det er blevet en tradition! Så når det bli’r august er han retur på Høloftets scene for 6. år i træk – SOLO med sin guitarden 20. august.


MUSIKKEN
Vi er dybt taknemlige for, at vi er på Allan Olsens liste hvert år. Han er en særdeles velkommen gæst på vores lille scene, og vi ved, at det nemt kan gå hen og blive en uforglemmelig aften.

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella. Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender.

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum…


MADEN
Det bliver en augustaften på Plænen, som traditionen tro altid indledes med spisning. Vi er stolte over at kunne annoncere, at maden i 2022 bliver leveret af Restaurant Hos Uffe, som alle aftener står klar i sit rullende køkken. Hver aften er der udvalgt en særlig menu.

Denne aftens Menu: Den Nordvestjyske Vildtgryde

Uffe står klar med en særdeles velsmagende Vildtgryde. Hertil grillede urter, bage kartofler, salat samt brød.

Der kan i billetkøb vælges en vegetarmenu, så vi kender det ønskede antal.


PRAKTIKKEN
I medbringer hyggetæppe, et evt. campingbord og hvad I ellers har lyst til. Vi har sat stole frem til jer, seater jer efter, hvornår billetten er købt. Vo har pyntet haven op og står klar til at betjene jer med maden og drikkevarerne fra vores bar ’Møddingsplanken’


TRANSPORTEN
Igen i år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transport af vores gæster fra syd til og fra Høloftets Plæne. Tilvælg Bus til Allan Olsen – merpris kun kr. 125,- + gebyr

Ruten ser således ud:
Holstebro Banegård 17.00
Struer Banegård 17.20
Bremdal, Bremdal Torv 17.30
Spar, Humlum 17.40

KØB BILLET HER

 

 

Aktivitetssted:
På plænen
Høloftet
Arrangement starter:
20-08-2022 18:00
Arrangement Slutter:
20-08-2022 22:30