Thyholm Erhvervs- og Turistforening er kommet igang
09-04-2024 10:00
Thyholm Erhvervs- og Turistforening er kommet igang
Det er med stor glæde, at vi fra Thyholm Erhvervs- og Turistforenings bestyrelse kan meddele dannelse af en ny udvalgsgruppe dedikeret til at styrke vores forenings indsats og tilstedeværelse i lokalsamfundet.
Udvalgsgruppen havde sit første møde den 2. april 2024, hvor vi ivrigt diskuterede vores visioner og strategier for at fremme både erhvervslivet og turismen på Thyholm og Jegindø.
Vi er begejstrede for det potentiale, vi ser, og vi glæder os til at arbejde for og med vores smukke område.
En af vores primære målsætninger er at synliggøre alle de fantastiske attraktioner, seværdigheder og andre små perler, som vores egen har at byde på. Vi ønsker at formidle og promovere disse unikke oplevelser til både lokale og tilrejsende, så de kan nyde alt, hvad vores smukke egn har at tilbyde.
Vores første mål er at opsætte Turistinformationer på forskellige lokationer og have behov for hjælp, da vi gerne vil indsamle allerede eksisterende materialer, flyers, mv til display. Vi ønsker samtidig også at være synlige ved andre offentlige arrangementer som fx Torsdag på Torvet, hvor mange herboende og turister kigger forbi.
Har man ikke materiale men ønsker det, kan udvalget hjælpe med input til udarbejdelsen eller medtage oplysningerne i andet materiale, som udvalget er ansvarlig for. Tag gerne kontakt til os her på facebook.
Vi ønsker at modtage materialer inden den 7. maj 2024. Materialet kan indleveres til Alexander i Spar eller hos Kristina i Salon Woman.
Vi er allerede i gang med at implementere vores planer og har taget de første skridt mod at gøre vores område mere synligt og tilbagevendende. Vi håber på jeres støtte og deltagelse i denne vigtige indsats.
Vi får brug for en masse frivillige hænder, og håber at kunne løfte opgaven med fælles hjælp. Har du evner indenfor områder med SoMe, video/film fremstilling, tekstfremstilling, oversættelse til engelsk, oversættelse til tysk eller har du nogle timer tilovers til lidt praktisk, kan vi bruge alt.
Hvis jeg har spørgsmål, kommentarer eller yderligere information, er jeg mere end velkomne til at kontakte os her på siden via kontaktknappen ”Besked”
Vi ser frem til et givende samarbejde og til at skabe positive resultater sammen for vores smukke område og for vores fællesskab.