Meddelelse fra Alles Lægehus
16-03-2024 12:00

Følgende mail er udsendt til patienter for Alles Lægehus i Hvidbjerg:

Kære patienter

Jeg har truffet den svære beslutning at varsle praksisophør til Region Midtjylland. Dette betyder, at klinikken i sin nuværende form lukker ved udgangen af august.

For dig som patient betyder det i første omgang ikke noget.

Processen med at finde en ny ejer eller driftsløsning til klinikken går nu i gang hos Region Midtjylland, og imens vil klinikken have åbent som sædvanlig. I kan som patienter derfor være trygge ved, at vores dygtige og velkendte personale er klar til at tage imod jer som vanligt i hele perioden.

Vi vil holde jer opdateret undervejs i processen, når der er nyt at fortælle, ligesom vi vil sørge for at orientere jer i god tid om sidste åbningsdag i august, hvis der ikke er en afklaring om fremtiden for klinikken inden da.

Hvorfor?

Jeg åbnede klinikken, fordi jeg ville hjælpe med at sikre adgang til læge i et område, hvor det har været svært at overtale læger til at åbne en traditionel klinik. Det ville ikke kunne lade sig gøre uden det gode samarbejde med alles Lægehus og den dygtige og dedikerede personalegruppe i klinikken.

Som I sikkert har hørt, så har det dog medført en del negativ opmærksomhed den seneste tid, som alt i alt overskygger arbejdsglæden i det daglige. Derfor har jeg truffet den svære beslutning om at meddele ophør af klinikken til regionen.

Hvad sker der nu?

Mit mål har altid været at hjælpe mine patienter bedst muligt. Og mit ønske er derfor også, at der bliver fundet en løsning, som sikrer lægedækningen i nærområdet hurtigst muligt, så der er afklaring for patienter og medarbejdere i klinikken.

Derfor har jeg frasagt mig muligheden for at sælge klinikken og har i stedet tilbudt Region Midtjylland, at de kan få rådighed over klinikkens ydernummer med det samme. Dermed kan regionens proces med at finde en ny ejer eller driftsløsning til klinikken gå i gang nu, hvilket betyder, at der er bedre tid til at finde en løsning inden udgangen af august.

I vil i den forbindelse senere modtage information fra Region Midtjylland vedr. lægeskift, Sundhedskort, m.m.

Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, så er I meget velkomne til at kontakte os på info@alleslaegehus.dk.

Venlig hilsen Jens Thygesen

_________________________________________________

Thyholm anbefaler at man følger med i dagspressen.
Læs mere her: