Messe for hverdagshjælpemidler vil give inspiration til et forstærket seniorliv
15-11-2023 10:00

Messe til hverdags-

hjælpemidler vil give inspiration

til et forstærket seniorliv

Struer Kommune og Ældrerådet inviterer alle interesserede til en spændende gratis messe for hverdagshjælpemidler, du kan forstærke dit seniorliv med. Det foregår mandag d. 27. november kl. 15-19 i Struer Energi Park.

I Struer Kommune tror vi på, at det er i borgernes interesse at forblive selvhjulpne længst muligt. Derfor har vi i samarbejde med Ældrerådet arrangeret den kommende Messe for hverdagshjælpemidler , hvor du kan få inspiration til hjælpemidler og småteknologier til at gøre din daglige lidt lettere.

Messen er altså henvendt seniorer, deres pårørende og andre interesserede, som er nysgerrige på, hvilke hjælpeværktøjer de kan forstærke deres seniorliv med. Messen foregår mandag d. 27. november i tidsrummet kl. 16-19 i Struer Energi Park. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Du kan også komme og gå til messen helt som det passer dig.

Hjælpemidler til forskellige behov

Til messen får du mulighed for at se og opleve en bred vifte af smarte hverdagshjælpemidler. Hvad end du er nysgerrig på skridsikre bademåtter, robotstøvsugere eller køkkenredskaber, byder messen på tilegnet forskellige behov og situationer.

Foredrag med Peter Qvortrup Geisling som startskud kl.15-16

Som optakt til messen kan du også komme til et indsigtsrigt foredrag med hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling. Her vil han dele ud af sin lægefaglige ekspertviden, mens han giver et blik på livets bløde sider. Det koster 50 kr. at deltage i foredraget, og der er begrænset pladsantal. Selve messen åbner lige efter foredraget kl. 16-19 og er gratis at deltage i.

Du kan læse mere om den gratis messe og købe din foredragsbillet her