Gå-hjem-møde i Struer om el-transport og grøn omstilling
27-06-2023 16:00

Gå-hjem-møde i Struer om el-transport og grøn omstilling

Hvad betyder overgangen til elbiler og elvarevogne for dig eller for din virksomhed? Hvordan finder du ud af, hvad der bedst kan fungere for dig?

Det er nogle af de spørgsmål, som er på programmet, når Scanenergi, Struer Fri Fag- og Højskole, og  EV-EL inviterer til ”Gå-Hjem Møde” om transport og grøn omstilling på torsdag den 29. juni kl. 14 - 16 på Struer Fri Fagskole.

Her vil man kunne møde virksomheder og eksperter. Man kan se ladeudstyr, se elektriske varevogne og biler, og få en prøvetur i en Polestar.

FDM, repræsenteret ved forbrugerøkonom og chefkonsulent Ilyas Dogru, deltager via Teams og vil tale om bilisternes forventninger til fremtidens transport. Jens Brøgger, COO, Scanenergi giver sit bud på den grønne omstilling, priser og prisudfordringer.

Thomas Boesen er en af arrangørerne af mødet. Han har som privatperson etableret EV-EL i 2022 og åbnede i sidste uge en 240 kW muligheder netop ved Struer Fri Fsgkole.  På mødet vil han fortælle om sine sine erfaringer som ladeoperatør og perspektiverne i at opstille egne lynladere, som en overskudsgivende forretning og som et tilbud til medarbejdere, kunder og lokalsamfundet.

Man kan tilmelde sig arrangementet på info@ev-el.dk, så vil der være noget koldt at drikke og noget sødt til ganen, men det er også muligt at møde op på dagen.